Verifica cu vanzatorul
Hyundai TUCSON

Locatie necunoscuta
Alte marci ...
Posted 2 weeks ago
61 views

Verifica cu vanzatorul
Hyundai TUCSON

Locatie necunoscuta
Alte marci ...
Postat 2 weeks ago
61 vizite

Descriere

Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.


- Sisteme de propulsie electrificata

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem m-hybrid de 48 V pentru TUCSON, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.


- Design revolutionar

Exteriorul TUCSON a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist modelului. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.


- Pachet avansat pentru siguranta

TUCSON integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

O abordare revolutionara a designului.

Caroseria este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.


- Tema designului exterior -
„Parametric Dynamics”.

Noua tema de design - „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.


- Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al modelului TUCSON este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.


- Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.


- Jante din aliaj de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

- Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al modelului este un univers in care grijile cotidiene dispar.


- Mereu conectat pentru o experienta digitala avansata.

TUCSON este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.


- Iluminare ambientala.

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

- Tehnologia Multi-Air Mode.

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.


- Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.


- Ecran de 10,25 inchi.
Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

- Instrumentar digital de bord.
Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

- Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.


- Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA).

TUCSON este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.


- Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.


Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

TUCSON este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

.... pentru mai multe informatii legate de: motorizare, sisteme de asistenta, pret, etc. mergi pe: https://www.hyundai-motor.ro/tucson

Attributes

Conditie: Nou
Tranzactie: Vinde

Specificatii

Da

Contact Raiman Auto (vanzator)

  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrati un cont nou pentru a contacta vanzatorul.
  Pentru a ne proteja impotriva activitatilor interzise, este posibil sa verificam mesajul inainte de a fi redirectionat catre destinatar si, daca este necesar, sa il blocam.

  Alte anunturi de la acest vanzator

  Comentarii

  Nu a fost adaugat inca niciun comentariu, fii primul care comenteaza acest anunt!

  Detalii vanzator

  Raiman Auto
  Raiman Auto
  10 anunturi active
  Vanzator
  Utilizator neinregistrat
  Contact

  Locatia anuntului

  Aleea Sinaia 138-140, Autotreviso

  Respecta cateva reguli!

  Nu plăti niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ai întâlnit pe vânzător și ai semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a te întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ai identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Hyundai TUCSON Hyundai TUCSON Hyundai TUCSON Hyundai TUCSON Hyundai TUCSON Hyundai TUCSON Hyundai TUCSON
  Verifica cu vanzatorul Hyundai TUCSON de Raiman Auto