Casă / Vilă lux, mobilata si utlitata

Sanmartin, Bihor, Romania Martie 12, 2020 679
Număr anunț: 97 187.000 EUR
RE/MAX Family va ofera spre vanzare in exclusivitate, comision 0% la cumparator, o casa deosebita situata in localitatea Sanmartin Str. Iulius Cezar . Strada foarte linistita cu toate utilitatiile necesare.
Casa este deosebit de frumoasa, formata din 3 dormitoare , 2 bai, garaj, camera tehnica, 1 living generos cu un semineu fabulos, o bucatarie super dotata, ultra modern si un excelent loc de servit masa in familie.
Scara interioara duce la masarda, gandita ca zona de relaxare, compusa din dormitor, baie, dresing.
Suprafata utila de 180 mp. este edificata pe un teren cu suprafata de 604 mp. astfel incat sa fie inconjurata de curte libera.
Casa deosebita caracterizata de o compartimentare functionala , finisaje de calitate superioara si atentie deosebita acordata detaliilor. Casa a fost conceputa astfel incat sa asigure confortul si spatiul necesar unui trai decent.
Confortul termic al casei este asigurat cu centrala termica pe peleti, toata instalatia fiind realizata din cupru.
Predarea casei se face asa cum este in poze, total mobilata si utilata.
Curtea casei este frumos amenajata cu gazon, , flori, tuia, si multe alte plante ornamentale, foarte bine ingijite. Este un loc excelent pentru savurarea cafelei de dimineata. . Casa are si un padoc pentru cainele dumneavoastra de companie.
Va astept la vizionare sa va convingeti singuri de calitatea si frumusetea acestei case.

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent, Apă, Canalizare, Încălzire, Climă .