10 LEI
Castelul de lut Valea Zanelor

Turism - Cazare
Posted 4 weeks ago
61 views

10 LEI
Castelul de lut Valea Zanelor

Turism - Cazare
Postat 4 weeks ago
61 vizite

Descriere

Descoperă magia

Fie că ai parcurs spectaculosul Transfagarasan sau că ai vizitat vechiul Sibiu, te invităm să poposești în Grădina Zânelor, un loc magic și unic în România!

Află povestea noastră

Călătoria noastră a început în anul 2014, atunci am conturat un vis și am dat suflet unei idei care avea să se transforme într-un loc magic, binecuvântat de zâne.

Loc al relaxării și liniștii, Castelul de Lut a luat ființă în 20 martie 2014 având la bază un concept unic de Casă Naturală de Poveste.

De-a lungul anilor am investit toate resursele noastre pentru a crea un loc de basm, un loc al deconectării, special pentru clienții noștri. Vă invităm să descoperiți povestea noastră și aventurile prin care am trecut!

Află povestea Zânelor

Pe malul râului Porumbacu, la poalele măreților munți Făgăraș se află un loc feeric, rupt din basmele populare românești și păzit cu mare atenție de entități magice.

Castelul de Lut Valea Zânelor este un loc de relaxare al călătorilor, un loc scăldat permanent în razele blânde ale soarelui și în pastelul infinit al florilor.

Legenda spune că tărâmul pe care se află castelul era locuit de făpturi magice - zâne - acestea protejează și în prezent locul care era cândva casa lor.

Daruri de neuitat

Comercializăm suveniruri handmade, confecționate din materiale 100% naturale.

Lucrate manual și create din materiale naturale - precum lutul - suvenirurile de la Castelul de Lut Valea Zânelor reprezintă părți magice din acest loc. Astfel îți vei aminti cu drag fiecare moment petrecut într-un loc magic!

Orar: 10:30 - 17:30 deschis in fiecare zi.
Va asteptam cu drag!
Adresa: Porumbacu de Sus, Nr. 630, Porumbacu de Sus 557192, Rumanía

Attributes

Conditie: Toate
Tranzactie: Toate

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusTo renovate
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Contact Castelul de Lut (vanzator)

  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrati un cont nou pentru a contacta vanzatorul.
  Pentru a ne proteja impotriva activitatilor interzise, este posibil sa verificam mesajul inainte de a fi redirectionat catre destinatar si, daca este necesar, sa il blocam.

  Alte anunturi de la acest vanzator

  Comentarii

  Nu a fost adaugat inca niciun comentariu, fii primul care comenteaza acest anunt!

  Detalii vanzator

  Castelul de Lut
  Castelul de Lut
  10 anunturi active
  Vanzator
  Utilizator neinregistrat
  Contact

  Locatia anuntului

  Strada Principală, Nr. 630, Porumbacu De Sus, Sibiu, România, Porumbacu de Jos, Sibiu, Romania

  Respecta cateva reguli!

  Nu plăti niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ai întâlnit pe vânzător și ai semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a te întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ai identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Castelul de lut Valea Zanelor Castelul de lut Valea Zanelor Castelul de lut Valea Zanelor Castelul de lut Valea Zanelor Castelul de lut Valea Zanelor
  10 LEI Castelul de lut Valea Zanelor de Castelul de Lut