Cautare

Verifica cu vanzatorul
Cazare la munte Pensiunea Albert

Turism - Cazare
Posted 1 week ago
23 views

Verifica cu vanzatorul
Cazare la munte Pensiunea Albert

Turism - Cazare
Postat 1 week ago
23 vizite

Descriere

Pensiunea Albert se află la poalele Muntilor Fagaras, în Valea Avrigului, la doar 7 Km de localitatea Avrig. Pensiunea Albert este locul ideal de odihnă și relaxare în natură pentru familiile cu copii sau alături de prieteni. Fie că preferați activitățile în aer liber precum echitație sau trasee pe Transfăgărășan, fie ca doriți să vizitați obiective turistice precum Casa Întoarsă sau Castelul de Lut, Pensiunea Albert este alegerea perfectă pentru o vacanță departe de zgomotul din orașe.


Camere spațioase și curate

Pensiunea dispune de 3 căsuțe cu camere triple, camere duble si apartamente. Toate camere sunt dotate cu pat dublu matrimonial de 2*2m cu saltele ortopedice, terasă proprie, televizor LCD, baie cu duș. Camerele triple au pat suplimentar.


Restaurant cu produse tradiționale

În prețul camerei este inclus mic-dejunul cu produse tradiționale. La masa de prânz puteți comanda meniul zilei iar seara la cină vă oferim la alegere preparate la grătar (porc, pui pește) sau alte specialități.


Zonă de relaxare in natură

Curtea dispune de o zonă de relaxare unde adulții pot citi sau se pot bucura pur și simplu de natură. Copiii au locul lor de joacă (topogane și trambulină), se pot juca liberi cu mingea sau pot face echitație la ferma Brândușa.

Camere disponibile:

- Cameră king size triplă 310 lei
- Cameră king size dublă 280 lei
- Cameră standard în apartament 200 lei
- Apartament 3 camere

Prețurile sunt pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus.

Aflat la 25 km distanță de municipiul Sibiu, Avrigul este străbătut de șoseaua naționala DN1 – E68. Situat într-un adevarat amfiteatru natural, în care relieful se înalță și coboară de la 2500 la 350 metri, Avrigul este un punct de pornire pentru multe trasee turistice în munții Făgăraș.

Va asteptam cu drag! rezervare la telefon: 0753 081 544 sau 0753 081 545

Attributes

Conditie: Toate
Tranzactie: Toate

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusTo renovate
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Other characteristics

 • Heating
 • Parking
 • By Owner

Contact Dani (vanzator)

  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrati un cont nou pentru a contacta vanzatorul.
  Pentru a ne proteja impotriva activitatilor interzise, este posibil sa verificam mesajul inainte de a fi redirectionat catre destinatar si, daca este necesar, sa il blocam.

  Alte anunturi de la acest vanzator

  Comentarii

  Nu a fost adaugat inca niciun comentariu, fii primul care comenteaza acest anunt!

  Detalii vanzator

  Dani
  Dani
  10 anunturi active
  Vanzator
  Utilizator neinregistrat
  Contact

  Locatia anuntului

  Valea Avrigului, Pensiunea Albert, Avrig, Sibiu, Romania

  Respecta cateva reguli!

  Nu plăti niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ai întâlnit pe vânzător și ai semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a te întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ai identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert Cazare la munte Pensiunea Albert
  Verifica cu vanzatorul Cazare la munte Pensiunea Albert de Dani