Cautare

360 LEI
Cazare - Pensiune Natura Resort

Turism - Cazare
Posted 4 weeks ago
81 views

360 LEI
Cazare - Pensiune Natura Resort

Turism - Cazare
Postat 4 weeks ago
81 vizite

Descriere

Unde este odihna mai bună și relaxarea mai de preț dacă nu în mijlocul Naturii? Deși vă recomandăm să vă bucurați cât mai mult de aer curat pe parcursul sejurului petrecut la noi, camerele cu siguranță vă vor îmbia să le fiți oaspeți, cel puțin seara și poate chiar la siesta de după prânz.
Facilități camere

Am pregătit pentru oaspeții noștri camere spatioase, dotate cu pat dublu matrimonial, televizor LCD, baie cu cadă cu jacuzzi (pentru o parte dintre camerele cu vedere spre munte) si produse cosmetice. O parte dintre camere au terasa. Toate camerele au o cromatică adaptată astfel încât să susțină relaxarea și buna dispoziție. Accesul cu animale de companie nu este permis.

- Paturi confortabile, saltele ortopedice
- Curățenie impecabilă
- Televizor LCD și Internet WiFi
- Opțional Terasă

+ Mic Dejun natural inclus
+ Camere izolate fonic
+ Room service
+ Uscător de păr

Tarife Cameră (per noapte, 2 adulți și un copil sub 3 ani, mic dejun inclus)

1-31 mai - 320 lei
Din 15 iunie si in weekend - 360 lei

- Supliment pentru un copil 3-12 ani cazat in pat cu parintii: 15 lei. Pat suplimentar: 30 lei
- Pentru rezervare, vă invităm să ne sunati la numarul de telefon din anunt.

Natura Resort dispune de restaurant cu circuit inchis, restaurant cu preparate cu specific local si modern. Ingrediendele le alegem cu grijă de la producători locali, o parte fiind chiar din gradină și seră proprie. Se fac demersuri astfel incat toate ingredientele folosite în bucătărie să fie produse bio, crescute sănătos.

Micul dejun de la Natura Family Resort este certificat ca avand preponderent la baza produse naturale, provenite de la producatori locali.

Program restaurant:

- Mic dejun: 8-10.30
- Pranz:13.00-21.30
- Cina:13.00-21.30

Selecție preparate

Zilnic gospodinele Natura Resort pregătesc 2 feluri de ciorbe/supe (10-12 lei), 3-4 feluri de bază (24-30 lei) și două deserturi (12-15 lei).

Selectie de băuturi

O selecție rafinată de vinuri de la cramele românești vă stă la dispoziție pentru a fi degustată pe parcursul sejurului dumneavoastră la Natura Resort. Puteți servi bere la draft (6 lei/halbă), siropuri de casă (de brad, menta sau socata - 3 lei/paharul) sau shake-uri pregătite în casă cu înghețată și fructe de pădure (7 lei/paharul).

Va asteptam cu drag!

Attributes

Conditie: Toate
Tranzactie: Toate

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusTo renovate
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Contact Sergiu (vanzator)

  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrati un cont nou pentru a contacta vanzatorul.
  Pentru a ne proteja impotriva activitatilor interzise, este posibil sa verificam mesajul inainte de a fi redirectionat catre destinatar si, daca este necesar, sa il blocam.

  Alte anunturi de la acest vanzator

  Comentarii

  Nu a fost adaugat inca niciun comentariu, fii primul care comenteaza acest anunt!

  Detalii vanzator

  Sergiu
  Sergiu
  10 anunturi active
  Vanzator
  Utilizator neinregistrat
  Contact

  Locatia anuntului

  Natura Resort, Avrig, Sibiu, Romania

  Respecta cateva reguli!

  Nu plăti niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ai întâlnit pe vânzător și ai semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a te întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ai identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Cazare - Pensiune Natura Resort Cazare - Pensiune Natura Resort Cazare - Pensiune Natura Resort Cazare - Pensiune Natura Resort Cazare - Pensiune Natura Resort Cazare - Pensiune Natura Resort Cazare - Pensiune Natura Resort
  360 LEI Cazare - Pensiune Natura Resort de Sergiu