Verifica cu vanzatorul
Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI

Turism - Cazare
Posted 3 weeks ago
38 views

Verifica cu vanzatorul
Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI

Turism - Cazare
Postat 3 weeks ago
38 vizite

Descriere

Interior rustic
Construit in stil rustic, dispune de o capacitate de 250 locuri si o terasa cu 80 locuri capacitate, structurat pentru a putea servi masa daca sunteti cazati la noi sau doar sunteti in treacat, precum si pentru a va putea organiza cele mai frumoase evenimente care sa va ramana cu drag in suflet, unde pasiunea si dedicarea sunt cuvintele cheie.

Terasa exterioara
Iubitorii de natura pot savura preparatele noastre si de pe terasa amenajata in aer liber, care ofera o priveliste superba si liniste, ingrediente principale ale unei experiente de vis.

Loc de joaca
In curtea restaurantului am amenajat un loc de joaca pentru copii care include leagane, topogane si casute din lemn, unde copiii dumneavoastra se pot juca in voie.

Wi-Fi Gratuit
Accesul la internet este gratuit pentru clientii restaurantului nostru, sau pentru invitatii la evenimentele organizate. Au acces la Wi-Fi si turistii cazati la oricare dintre cele 4 vile ale Complexului Luminita.

Parcare
Parcarea restaurantului nostru are o capacitate de aproximativ x locuri, fiind amplasata chiar la intrarea in curte. Masina dumneavoastra va fi in siguranta pe toata durata sederii la noi.

Recreere
Curtea este amenajata in stil rustic, cu leagane si foisoare din lemn, o oasa de liniste in mijlocul naturii. Aranjamentele florale intregesc atmosfera de vacanta oferita.


Organizare evenimente

Restaurantul Taverna Moieciului dispune de capacitatea necesara organizarii diverselor evenimente speciale din viata dumneavoastra.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversari zile de nastere sau onomastice, cele 250 locuri de care dispune restaurantul vor fi o gazda primitoare pentru invitatii dumneavoastra.

Experienta acumulata ne recomanda prin profesionalism si implicare, fiecare detaliu fiind atent analizat si perfectionat, pentru a va oferi cea mai memorabila experienta, un decor potrivit fiecare eveniment, un meniu de specialitati care incanta si cele mai rafinate gusturi, intr-un cuvant: Amintiri.

Pentru informatii cu privire la disponibilitatea restaurantului nostru va rugam sa ne contactati!
Tel: 0745 030 539 – Alexandra

Attributes

Conditie: Toate
Tranzactie: Toate

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusTo renovate
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Other characteristics

 • Heating
 • Air Condition
 • Terrace
 • Parking
 • By Owner

Contact Alexandra (vanzator)

  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrati un cont nou pentru a contacta vanzatorul.
  Pentru a ne proteja impotriva activitatilor interzise, este posibil sa verificam mesajul inainte de a fi redirectionat catre destinatar si, daca este necesar, sa il blocam.

  Alte anunturi de la acest vanzator

  Comentarii

  Nu a fost adaugat inca niciun comentariu, fii primul care comenteaza acest anunt!

  Detalii vanzator

  Alexandra
  Alexandra
  10 anunturi active
  Vanzator
  Utilizator neinregistrat
  Contact

  Locatia anuntului

  Str. Valea Bamgaleasa 183, Taverna Moieciu, Moieciu, Brasov, Romania

  Respecta cateva reguli!

  Nu plăti niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ai întâlnit pe vânzător și ai semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a te întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ai identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI
  Verifica cu vanzatorul Pensiunea TAVERNA MOIECIULUI de Alexandra