Cautare

11 LEI
Inchiriem utilaje si echipamente constructii-..

Prestari Servicii
Posted 1 month ago
21 views

11 LEI
Inchiriem utilaje si echipamente constructii-..

Prestari Servicii
Postat 1 month ago
21 vizite

Descriere

Oferim o gama completă de inchiriere utilaje de constructii (excavatoare, buldozere, compactoare cu picior de oaie, buldoexcavatoare cu atasamente diverse, stivuitoare, bobcat, miniincarcatoare, incarcatoare telescopice), macarale 22T, 50T si 100T, camioane cu macara, abroll-kippere, remorci agabaritice, pentru lucrari de constructii, incarcari-descarcari utilaje mari, marfuri diverse, transport si montaj. De asemenea, executam lucrari de excavatii industriale si civile, montam panouri sandwich si constructii metalice, executam chesoane de mici si mari dimensiuni,demolari de constructii civile si industriale, defrisari mecanizate, deszapeziri. Asiguram basculante pentru transport balast, pietris, sare, nisip, piatra sparta, pamant, transport pe trailere, relocari, transport agabaritic, transport utilaje de constructii, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confectii si structuri metalice, tractari, instalatii, silozuri, grinzi, etc. Pentru detalii complete de servicii si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730023999 https://inchiriezutilajeconstructii.ro/

Attributes

Conditie: Toate
Tranzactie: Chirie

Job details

inchiriez utilaje
Full-time

inchiriez utilaje.'s profil

inchiriez utilaje.
inchiriez utilaje. Inregistrat pentru 1+ month Ultima conectare 1 month ago
Descrierea vanzatorului Nicio descriere lasata de vanzator

Contact inchiriez utilaje. (vanzator)

  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrati un cont nou pentru a contacta vanzatorul.
  Pentru a ne proteja impotriva activitatilor interzise, este posibil sa verificam mesajul inainte de a fi redirectionat catre destinatar si, daca este necesar, sa il blocam.

  Alte anunturi de la acest vanzator

  Comentarii

  Nu a fost adaugat inca niciun comentariu, fii primul care comenteaza acest anunt!

  Detalii vanzator Detalii

  inchiriez utilaje.
  inchiriez utilaje.
  3 anunturi active
  Vanzator
  Inregistrat pentru 1+ month
  Ultima conectare 1 month ago
  Contact Toate anunturile

  Locatia anuntului

  Ron, 11, Mogosoaia, Mogosoaia, Ilfov, Romania

  Respecta cateva reguli!

  Nu plăti niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ai întâlnit pe vânzător și ai semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a te întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ai identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Inchiriem utilaje si echipamente constructii-.. Inchiriem utilaje si echipamente constructii-.. Inchiriem utilaje si echipamente constructii-.. Inchiriem utilaje si echipamente constructii-.. Inchiriem utilaje si echipamente constructii-.. Inchiriem utilaje si echipamente constructii-..
  11 LEI Inchiriem utilaje si echipamente constructii-.. de inchiriez utilaje.