🏻 Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

I. Note :

Site-ul infopublicitate.com este un portal care are drept tinta publicarea anunturilor gratuite si platite si nu este implicat in niciunul dintre anunturi, tranzactia efectuata depinde intotdeauna si in totalitate de cei doi parteneri implicati in tranzactia respectiva.

Uzarea site-ului infopublicitate.com (inregistrarea, vizitarea, cumpararea cu ajutorul site-ului) implica acceptarea in totalitate si neconditionat a TERMENILOR SI CONDITIILOR expuse in continuare, folosirea site-ului si serviciile furnizate de catre acesta fiind rezervate doar persoanelor care au implinit varsta de 18 ani.

Site-ul www.infopublicitate.com precum si administratorul – proprietarul acestuia, isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza in mod unilateral „TERMENI SI CONDITIILE” oricand fara specificare de motive si fara a notifica in prealabil intr-un fel sau altul utilizatorii site-ului mentionat mai sus. Conditiile generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile stabilite intre clientii sai (utilizatori) si site-ul infopublicitate.com (administator – proprietar).

Site-ul infopublicitate.com reprezinta o aplicatie care este protejata de drepturile de autor in toate datele sale (date stocate, date grafice, date imagini), o prelucrare sau o multiplicare fiind permisa numai in masura in care este necesara pentru utilizarea uzuala si legala, in schimb, orice prelucrare, distribuire, multiplicare, redare in scopuri comerciale precum si preluarea neaprobata intr-o oferta publicata pe internet si media, depaseste utilizarea uzuala si reprezinta o incalcare a drepturilor de autor care se urmareste penal, civil cu obligatii despagubiri.

Utilizarea infopublicitate.com, inregistrarea, postarea de anunturi sunt gratuite dar si platite pentru toate persoanele fizice, toti comerciantii, mestesugarii si toate persoanele juridice, iar site-ul nu garanteaza pentru caracterul complet si corectitudinea inregistrarilor si a datelor precum si a altor informatii aflate pe pagina de internet. Motivat de faptul ca admiterea anunturilor in baza de date se face aproape instantaneu, consideram ca suntem in imposibilitatea de a corecta imediat toate anunturile admise, astfel incat suntem exonerati si nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizator.

Avand in vedere acest considerent, solicitam si va rugam totodata sa completati cu destul de multa atentie formularele de introducere a datelor si sa respectati niste cerinte minime pentru buna desfasurare a serviciului astfel:

- nu adaugati anunturi legate de scheme piramidale sau alte inselatorii care promit imbogatire rapida si nu introduceti anunturi care au continut de natura adulta, de exemplu (saloane masaj erotic, filme pentru adulti, video-chat, matrimoniale, intalniri, dating, etc.), nu postati anunturi false.
- nu abuzati de serviciile gratuite oferite, nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice alte expresii deranjante, nu folositi tag-uri HTML in campurile anunturilor si majuscule.
- nu sunt admise anunturi cu continut ilegal, nu adaugati anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anuntului, in acelasi camp nu adaugati mai multe anunturi si nu adaugati mai multe anunturi consecutive avand acelasi continut sau inteles.

Toate numele de produse denumiri si sigle care apar pe infopublicitate.com si care sunt marci comerciale inregistrate raman proprietate respectivilor proprietari de drept. De asemenea, drepturile de autor si drepturile de alt gen sunt recunoscute si fara specificatii mai detaliate.

- In situatia in care exista nelamuriri, solicitam a ne trimite un mesaj la: info_publicitate (at) yahoo.com sau infopublicitate26 (at) gmail.com, pentru a putea clarifica rapid speta in discutie si pentru a putea repara eventualele deficiente neintentionate.

Utilizatorul va avea posibilitatea de gestionare a propriilor inregistrari, orice defectiune de sistem aparuta si adusa la cunostinta www.infopublicitate.com se va remedia in maxim 72 ore de la primirea acesteia.

Conditiile generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre infopublicitate.com si utilizatorii sai.

Termeni utilizati:

- “site-ul” reprezinta site-ul infopublicitate.com si administratorul sau proprietarul acestuia;
- “utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul infopublicitate.com;
- “regulament”, “acord”, “termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare;
- “anunt” oferta publica lansata de un utilizator cu scopul de a fi publicata de catre nfopublicitate.com cu privire la vanzarea, cumpararea, schimbul sau inchirierea unui produs
- “produs” bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul contract “Termeni si Conditii”
-“operator” persoana pentru verificarea/moderarea continutului anunturior publicate de catre utilizatori pe site infopublicitate.com.
- „furnizor-prestator” site-ul infopublicitate.com
- serviciile site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse, folosirea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor, utilizatorul are acces permanent la “ TERMENI SI CONDITII ” pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment iar in cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, este obligat sa inceteze folosirea site-ului.

Prin completarea formularului de inregistrare si click-ul pe butonul “Publica”, si ulterior activarea prin e-mailul trimis de catre infopublicitate.com pe adresa furnizata de dvs :

1. Reprezinta o garantie ca sunteti persoana fizica, ca aveti implinita varsta de 18 ani si presupune acceptarea in totalitate a prezentului contract, in cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert, inregistrarea dvs. este o garantie.

2. Sunteti de acord ca in formularul de inregistrare sa furnizati informatii corecte, clare, legale, reale, identificare si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata, si va asumati obligatia de a actualiza in mod corect si permanent prezentele informatii;

3. Garantati si reprezentati faptul aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentelor “ TERMENI SI CONDITII “. In cazul in care nu sunteti de acord, aveti o singura optiune si anume aceea de a va dezactiva de la prezentul serviciu.

Site-ul infopublicitate.com si administratorul proprietarul acestuia nu-si asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive, mai ales cele ilegale.

De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere site-ul si sau administratorul proprietarul acestuia pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate, si nu este partas, autor, instigator, complice, coautor al acelui utilizator sau utilizatori care savarsesc vreo infractiune pedepsita de Codul Penal in toate formele acesteia, si nici nu incurajeaza sau sustine in vreun mod, inselaciunea sau alte infractiuni.

Veti folosi informatiile furnizate pe propria raspundere iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau a informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata infopublicitate.com si pe administratorul – proprietarul acestuia, si sunteti de acord ca datele dvs. de identifate sa fie prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale ale Legi 677/2001.

Prestatorul se straduieste sa puna la dispozitie accesul pe internet la infopublicitate.com, 24 ore/zi si 7 zile pe saptamana iar intreruperile temporare de functionare datorate lucrarilor uzuale de intretinere, defectiunilor iminente ale retelei de internet la furnizorii straini sau la administratorii straini de retele precum si in cazul fortei majore sunt totusi posibile.

Din motivele specificate anterior, prestatorul nu raspunde, nu garanteaza de accesibilitatea neintrerupta la orice ora a portalului de internet. Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de ceea abunului sau serviciului comercializat nu vor fi publicate pe site. Nu este permisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs, un anunt este valabil pentru un singur produs si nu pot fi publicate anunturi cu date evident false.

Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre prestator – preturi mult inferioare pietei, si nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlul de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul anuntului).

Nu sunt admise spre publicare anunturi pentru droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene, tigari si produse pe baza de tutun, servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare, bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii, talharii sau alte tipuri de infractiuni, bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana, bunuri inexistente, animale pe cale de disparitie, matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare, oferte locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat, produse contrafacute sau replici, cererea de bunuri sau servicii cu exceptia celor care se incadreaza in categoria locuri de munca, materiale explozibile, articole pirotehnice, servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare, organe umane, prezervative, echipamente spy si de spionaj, arme si munitii ce necesita autorizatie corespunzatoare pentru comercializarea lor, produse farmaceutice si medicamente cu exceptia suplimentelor alimentare, vitamine, medicamente pe baza de plante, muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala.

Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri, nu pot fi publicate anunturi care au un limbaj necorespunzator trivial, nu se admit anunturi care contin numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesaje electronice nesolicitate – spam, orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera locuri de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

Ca urmare a nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului „TERMENI SI CONDITII” de catre utilizatori si de catre oricare dintre anunturile publicate pe pagina infopublicitate.com, prestatorul va avea dreptul in functie de situatia concreta de la caz la caz:

a) fie sa intrerupa continuitatea publicarii anuntului prin refuzarea lui, adica dezactivarea postarii acestuia pe pagina
b) in cazul refuzarii anuntului si stergerii acestuia, utilizatorul poate fi informat prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica anuntul;
c) sa modifice partial anuntul in masura in care acest lucru este posibil si sa indrepte greselile constatate.

In cazul in care utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele semnalate, prestatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la pagina infopublicitate.com in vederea postarii de noi anunturi sau administrarii anunturilor existente. Site-ul www.infopublicitate.com este un site de anunturi vanzare – cumparare online, unde pe acest site se pot publica anunturi gratuite dar si platite in diverse domenii si puteti cauta prin anunturile publicate deja pe site de catre alti utilizatori. Valabilitatea unui anunt este de 30 (treizeci) de zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen. Datorita faptului ca admiterea anunturilor in baza de date nu se face instantaneu, www.infopublicitate.com si administratorul proprietarul acestuia isi rezerva dreptul de a corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduce in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, sau sunt ilegale, ne rezervam dreptul de a le respinge si a nu le publica.

Orice anunt postat pe pagina infopublicitate.com direct de utilizator poate fi si promovat acesta constand in evidentierea in lista, inserarea anuntului in rubrica anunturi promovate etc., (vezi conditii site).

Preturile pentru serviciile oferite de furnizor sunt aratate in site. Plata in pagina site-ului se poate face prin cont, card, sms, paypal, preturile prezentate in site sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la anunt iar in cazul in care plata a fost efectuata anuntul va fi promovat.

Site-ul infopublicitate.com ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ anunturi gratuite si cu taxa, servicii de vanzare-cumparare, etc., dvs. intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate iar publicitatea este necesara site-ului pentru furnizarea serviciilor sale.

De asemenea, sunteti de acord cu faptul ca serviciile oferite de site pot include anumite comunicate, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin aceesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Dvs intelegeti si sunteti de acord ca site-ul se adreseaza utilizatorilor de internet din Romania si din strainatate iar anunturile sunt impartite in doua categorii gratuite si cu taxa.

a) serviciile gratuite sunt disponibile online si au mai multe facilitati:

inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre persoane fizice sau juridice in baza de date infopublicitate.com;

publicarea acestor anunturi pe site;

posibilitatea de cautare simpla, avansata, vizionare, salvarea anunturilor, contact cu alti utilizatori;

posibilitatea de a seta evenimente in calendar, de a trimite felicitari virtuale, de setare de alerte, de cautare pentru categoriile de anunturi care reprezinta interes pentru utilizator;

b) serviciile cu taxa (promovate – premium) se refera la afisarea pe site a formelor de reclama acceptate si la promovara acestora care vor aparea in partea de sus a paginii inaintea celorlalte in spatiul dedicat promovarii in subcategoria, categoria dar si in orasul judetul in care a fost postat.

II. Drepturi autor

Informatiile publicate pe site-ul in discutie, apartin site-ului iar aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al proprietarului, nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii penale, civile in vigoare.

III. Norme utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor, indiferent de anunt gratuit sau platit.

Postand materialul pe site, acordati catre site o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre site toate drepturile de autor asupra materialului postat.

Atunci cand postati materiale, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat.

Utilizatorul este de acord si obligat sa nu posteze materiale ale caror continut contravine legilor statului roman cat si ale altor state membre (ue) cat si (non-ue) si sub nicio forma sa posteze materiale, anunturi pornografice, ilegale, etc., sau alte materiale ce cad sub influenta legii penale.

IV. Drepturi – obligatii prestator:

a. Prestatorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul contract.
b. Prestatorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele probleme reclamate legate de functionarea paginii site-ului sau eventualele neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre utilizator si datele publicate pe pagina site-ului cu exceptia acelor disfunctionalitati neconcordante semnalate de catre utilizator care se datoreaza faptului ca operatorii site-ului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut, postat pe pagina site-ului.
c. Prestatorul nu ofera nici un fel de garantie utilizatorilor ca pagina site-ului va fi disponibile neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Prestatorul nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe/indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
d. Prestatorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor sau partenerilor sai.
e. Prestatorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile utilizatorilor in special pentru furnizarea de continut ilegal, eronat, cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul anuntului.
f. Prestatorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca termenii si conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul prestatorul, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea, prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul paginii site-ului.
g. Prestatorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului si de asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru prestatoru.
h. Prestatorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de pagina de site, in afara anunturilor publicate pe site de catre utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.
i. Prestatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in nici un fel si nici o masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.
j. Potrivit legislatiei in vigoare, prestatorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de utilizatorii site-ului.

V. Drepturi obligatii utilizator:

1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document, vezi TERMENI SI CONDITII

2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obietul anuntului si ca nu incalca drepturile furnizorului sau a altor terte persoane.

3. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare, internet si radio.

4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea anuntului catre furnizor spre publicare pe pagina site-ului prin alte mijloace, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu termenii si conditiile din prezentul document.

5. In afara informatiilor legate de propriul anunt, utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe pagina site-ului www.infopublicitate.com in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al furnizorului in acest sens.

Site-ul www.infopublicitate.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord fara a notifica prealabil utilizatorul, este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor „TERMENI SI CONDITII”, de asemenea, site-ul mentionat isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate.

Competenta judecatoreasca:

Pentru orice conflict, partile vor utiliza posibilitatile de conciliere amiabila – mediere – procedura informare iar in caz de nesolutionare, partile vor apela la instantele judecatoresti competente din judetul Dambovita, in speta Judecatoria Targoviste-Tribunalul Dambovita.

Utilizatorul confirma ca a acceptat termenii si conditiile de utilizare a serviciului, in cazul in care nu este de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi acest site.

Site-ul infopublicitate.com nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in „TERMENI SI CONDITII” ca rezultat al oricarei clauze aflate in afara controlului sau incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteo nefavorabile, actiuni sau inactiuni ale guvernului, a altor autoritati competente de care www.infopublicitate.com nu este responsabil.

Daca nu sunteti de acord cu prezentele note din prezentul „TERMENI SI CONDITII”, va rugam sa nu completati formularul “Adauga anunt gratuit” de pe site.

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si/sau transmise in (pe) internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului!!!

Cu stima, Echipa Infopublicitate.com

Infopublicitate.com este unul dintre cele mai complexe portaluri online de profil, cumperi, vinzi, simplu, rapid si eficient. Ofera utilizatorilor servicii gratuite sau platite, la cele mai inalte standarde. Pe site gasesti anunturi unice din toate judetele tarii, adaugate de particulari sau firme. Cu riscul de a banaliza, consideram totusi ca procesul de promovare a unui produs sau a unui serviciu, constituie esenta strategiilor de consolidare / dezvoltare a activitatii unui operator economic. Iti stam la dispozitie 24 din 24h si 365 zile/an.

Do you have more questions? Contactaţi-ne